Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Hobopelican's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Central Ohio
    Hammock
    DH Freebird or Roaming Gnome
    Tarp
    OMW/Tadpole
    Insulation
    UGQ 20F Zeppelin
    Suspension
    Varied
    Posts
    1,146
    Images
    1
    Yeah, I was afraid of that. It's been getting worse since last summer. I had to try more and more time to get a pic posted. Now, it's pretty futile.

    Chrome is:
    Google Chrome is up to date
    [COLOR=var(--cr-secondary-text-color)]Version 88.0.4324.104 (Official Build) (64-bit)

    Windows is 8.1 64 bit.
    [/COLOR]

    BTW, In the 12 nights a year thread, Lowtech says he had issues with uploading pics with taptalk, but likely is a different issue.
    Last edited by Hobopelican; 01-31-2021 at 18:40.
    Hobo Off The Ground All Year Round: 67 consecutive months since the start, 9/2015 through 3/2021

    Hammock Forums Location Speadsheet
    PM me if you need help with the Sheet!




  2. #12
    Hobopelican's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Central Ohio
    Hammock
    DH Freebird or Roaming Gnome
    Tarp
    OMW/Tadpole
    Insulation
    UGQ 20F Zeppelin
    Suspension
    Varied
    Posts
    1,146
    Images
    1
    @attoll - I forgot to correct your assumption about computer: it's a laptop.
    Hobo Off The Ground All Year Round: 67 consecutive months since the start, 9/2015 through 3/2021

    Hammock Forums Location Speadsheet
    PM me if you need help with the Sheet!




  3. #13
    Hobopelican's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Central Ohio
    Hammock
    DH Freebird or Roaming Gnome
    Tarp
    OMW/Tadpole
    Insulation
    UGQ 20F Zeppelin
    Suspension
    Varied
    Posts
    1,146
    Images
    1
    So, I guess there is no solution to my problem?

    Edit: Uninstalled chrome and reinstalled....seems to work now. I guess problem solved!
    020210130_070713.jpg
    Last edited by Hobopelican; 02-13-2021 at 23:18.
    Hobo Off The Ground All Year Round: 67 consecutive months since the start, 9/2015 through 3/2021

    Hammock Forums Location Speadsheet
    PM me if you need help with the Sheet!




  4. #14
    Moderator TallPaul's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Charlotte, NC
    Hammock
    WBXLC, WBBB, LiteOwl
    Tarp
    Superfly, MambaJam
    Insulation
    HG Phoenix, WL Sum
    Suspension
    Webbing, Whoopies
    Posts
    3,961
    Images
    12
    Quote Originally Posted by Hobopelican View Post
    So, I guess there is no solution to my problem?

    Edit: Uninstalled chrome and reinstalled....seems to work now. I guess problem solved!
    020210130_070713.jpg
    Love it. Should have thought of that as a former tech. If reboot doesn’t work, reinstall

  5. #15
    Hobopelican's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Central Ohio
    Hammock
    DH Freebird or Roaming Gnome
    Tarp
    OMW/Tadpole
    Insulation
    UGQ 20F Zeppelin
    Suspension
    Varied
    Posts
    1,146
    Images
    1
    Quote Originally Posted by TallPaul View Post
    Love it. Should have thought of that as a former tech. If reboot doesn’t work, reinstall
    Actually, me, too. I'd cleared cache and history and I thought that would be enough...I was wrong! Actually, I struggled to reinstall. For some reason, the install site kept failing. Looked like it was directing the install to itunes....don't know if that's normal or if my computer is reporting it's an Apple. Maybe it's time to ditch this thing!
    Hobo Off The Ground All Year Round: 67 consecutive months since the start, 9/2015 through 3/2021

    Hammock Forums Location Speadsheet
    PM me if you need help with the Sheet!




  • + New Posts
  • Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Similar Threads

    1. posting pics
      By mountainhanger in forum Feedback, Suggestions, and Site Questions
      Replies: 17
      Last Post: 02-23-2015, 08:32
    2. So whats the etiquette on posting pics ?
      By riverjoe in forum Feedback, Suggestions, and Site Questions
      Replies: 24
      Last Post: 12-28-2013, 11:19
    3. Trouble posting pics
      By Fluteman in forum Feedback, Suggestions, and Site Questions
      Replies: 3
      Last Post: 10-12-2013, 23:22
    4. Posting Pics from Ipad
      By WVScouter in forum Feedback, Suggestions, and Site Questions
      Replies: 6
      Last Post: 04-23-2012, 23:39
    5. posting pics
      By mbiraman in forum Feedback, Suggestions, and Site Questions
      Replies: 11
      Last Post: 07-01-2010, 16:11

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •