Results 1 to 2 of 2

Thread: Picture help!

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Honduras
    Hammock
    Warbonnet Black Bird
    Tarp
    BWDD Winterdream
    Insulation
    Speer Snugfit
    Posts
    912
    Images
    14

    Picture help!

    I started a thread in the General forum about the hammock I'm weaving and included 3 pictures. Well, the html is there, but the pictures don't show. I guess I've not posted pictures that I have hosted off-site at Photobucket before. What is different about posting them here? My html fu is not strong...
    Bad spellers of the world Untie!

  2. #2
    Senior Member angrysparrow's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    near Memphis, TN
    Hammock
    WB Traveler
    Tarp
    ZPacks CF
    Insulation
    Te-Wa / HG / WB
    Suspension
    Whoopie Hooks
    Posts
    9,686
    Images
    92
    You can't use HTML directly in posts. That's why your embed codes aren't working.

    When you're composing a post, you have to click the 'Insert Image' icon above the text window, and it will prompt you for the URL of the off-site image. Once you paste that URL in and click Okay, it will be put in your post.

    I fixed the image links in your thread for you.
    I think that when the lies are all told and forgot the truth will be there yet. It dont move about from place to place and it dont change from time to time. You cant corrupt it any more than you can salt salt. - Cormac McCarthy

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •