Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31
  1. #21
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    79
    I don't even have TapaTalk - but I couldn't access HF from my laptop at home or from the office PC at work, so who knows?

  2. #22
    Phillipsart's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Central Coast, QLD, Australia
    Hammock
    Warbonnet Blackbird 1.1 dbl
    Tarp
    Superfly,HG CUBEN
    Insulation
    Yeti and Burrow
    Suspension
    Whoopie Slings
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by attroll View Post
    I have removed all codes that I had for blocking trouble countries(spammers) from the server. This may have been the trouble. If you are have trouble, try clearing you browsers cache and try again. If you continue to have trouble please send me a private message or email with the ip address that you are trying to log in from so that I can troubleshoot this problem. If you don't know your ip address you can find you here to find it. http://www.whatismyip.com.
    I just sent you a pm. I was not able to view the forum for the last couple days, It came back on today. A friend of mine here in Australia is still not able to view the hammock Forum. and is not able to contact you.

  3. #23
    Shewie's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Yorkshire, UK
    Hammock
    WBBB 1.1SL/UKHamm
    Tarp
    HG Cuben 4S/CamoSF
    Insulation
    UKHamm/HG/Unspon
    Suspension
    WhoopieDutchness
    Posts
    1,678
    Quote Originally Posted by gravitino View Post
    The first ping to your default gateway is failing. Do an ipconfig /all and see if you are getting the right settings from your dhcp server. Also clean your browser cache. And of course, reboot!
    A first ping will often fail as arp is resolving the mac address in the routing table

  4. #24
    turnerminator's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Peterborough,UK
    Hammock
    DIY Pertex
    Tarp
    DIY with doors on
    Insulation
    Down and synthetic
    Suspension
    Whoopies & hooks
    Posts
    1,333
    I've been having issues for weeks on multiple Pc's and my phone.

    I've not been able to get on for 3 days this time.

    All the website checkers say HF is running and my Ping tests are +ve but consistently very slow. All other sites and surfing is A1.

    Tried changing the timeout settings in about:config but that hasn't helped

  5. #25
    mbiraman's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Kootenays,BC,Canada
    Hammock
    Warbonnet BB DL 1.1 & Lite Owl
    Tarp
    Black MacCat Del.
    Insulation
    Yeti 3,4 & HRQ/HGB
    Suspension
    webbing/whoopie
    Posts
    4,366
    Images
    7
    Am on this morning, will see what happens over the next few days.

    bill
    " The mind creates the abyss, the heart crosses it."

    “The measure of your life will not be in what you accumulate, but in what you give away.” ~Wayne Dyer

    www.birchsidecustomwoodwork.com

  6. #26
    K0m4's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tbilisi, Georgia
    Hammock
    WBBB XLC 1.7
    Tarp
    HG cf WinterPalace
    Insulation
    WB yeti
    Suspension
    Whoopies
    Posts
    446
    Ah. Just checked here to see if I was the only one having this problem. PM is about to be sent.

  7. #27
    I had this problem too. I ended up forcing my cable modem to get a new IP from my ISP by cloning the MAC address of one of my home computers and then I was able to access hammockforums.net again. Prior to doing this, whenever I tried to access hammockforums.net, I would end up with a blank white page with no HTML content.

  8. #28
    Senior Member tritan's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    GR, MI
    Hammock
    WBBB 1.1 double
    Tarp
    Maccat Deluxe Sil
    Insulation
    Thin pad, Ggear
    Suspension
    Whoopies
    Posts
    198
    Images
    14
    I knew there had to be an issue. I tryed taptalk on iphone 5 with no luck it stated the fourm admin need to changed enable settings. I then tryed chrome browser and safari with no luck. Finally attempted my desktop(imac) and here I am . when will this be fixed for mobile viewing?

  9. #29
    Member Brien's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sacramento, CA
    Hammock
    Lawson
    Insulation
    Jarbridge
    Suspension
    Rope
    Posts
    77

    Can't connect to Hammockforums.net

    Tapatalk is working for me.

  10. #30
    Senior Member JohnSawyer's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    San Diego, CA
    Hammock
    WB RidgeRunner
    Tarp
    8x10 DIY (speer)
    Insulation
    KAQ Lost River
    Suspension
    Straps
    Posts
    4,696
    Images
    108
    It's just overloaded right now.. too many people pushing refresh, or something...
    "Do or do not, there is no try." -- Yoda


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •